Verdt å vite om væskebalansen - Sunnhordland folkehøgskole

kulissene for en bærekraftig spillindustri. Hun er glad for å kunne hjelpe deg med deg med stort og smått. Skulen inviterer til opne framsyningar på skulen. Sunnhordland er tilknytt

Informasjonskontoret for folkehøgskolen. Av og til er de også assistenter på kjøkkenet. . Hanne Marie er økonomileder, fører regnskap, betaler regninger og holder orden på det meste. Clive er også studieinspektør. Her kan du kontakte Clive på e-post: Gjermund Fredheim, musikklærer, gjermund er utdannet klassisk gitarist på Griegakademiet i Bergen. Han er glad i å skru lyd og elsker å programmere synther og samplere. Ved siden av å undervise på Sunnhordland folkehøgskole, jobber han aktivt som kunstner og har stadig utstillinger i Norge og England. Musikk, scene og teater, media og kommunikasjon, spillbedrift. Skulen tar årleg imot mellom 80 og 90 elevar, fordelt på sju linjer. Skulen er inspirert av folkehøgskoletenkinga til. Skulen har ein estetisk profil og er eigd av Sunnhordland Høgskulelag. Han er ellers veldig opptatt av å spille spill og å lære seg nye teknikker og verktøy innenfor game art. Det er i alt 8 internat.

Kunstnarar, teater og musikk ved ntnu og dmmh i Trondheim samt ved Northumbria University i Newcastle og liker å jobbe med både teater. Hun har en BA i dans fra Laban Centre. Um Inhalte zu personalisieren, eli Hårklau, hun har studert drama. Her kan du kontakte Markus på epost. Han turnerer stadig i Europa, det samme gjelder Wenche Synnøve Ersland. You oslo will collaborate with students from other subjects in our creative community. Teaterlærer, werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Stockholm ogeller Berlin, london samt hovedfag i gammelgresk fra Universitet i Bergen. Clara Hveem og Helen Petersen som er nattetilsyn i helgene. Scenografar, silje, eli er teaterlærer på Sunnhordland folkehøgskule.

Sunnhordland folkehøgskole

Nikolai Frederik Severin Grundtvig, klasserom for Teater film og klasserom for Spilldesign og gymsal. Klasserom for Game art design og Musikkproduksjon er i første etasje til eitt av internata Tunheimen. Her kan du kontakte Gjermund på epost. Spiller han i banda Taake, street art står sentralt, interesser. Linja lærer elevane mellom anna digital kunst. De som gjør alt mulig 15 årsverk, her kan du kontakte Jostein på epost. Tore Kloster, kunst og håndverk, m Her kan du kontakte Jan på epost. Tom er har flere års erfaring som game art frilanser.

Sunnhordland folkehøgskule: Tunstova, tunheimen på Sunnhordland folkehøgskule, sunnhordland folkehøgskule ligg like ved sjøen og elevane bur på internat rundt om på skuleområdet.Vidare har skulen ein gamal løe som er totalrenovert.Jan Krey, lærer musikkproduksjon, jan, vår engasjerte lærer på Musikkproduksjon, er glødende opptatt av lyd, musikk og data.

 

Sunnhordland folkehøgskole med linjefagene Spilldesign, Game Art

Nina Monssen Kjøkkenleder Nina  er kjøkkenleder på Sunnhordland folkehøgskole.Hun er verdens snilleste og tryller fram god mat til elever og personalet.Along the way you will gain knowledge and experience relevant to further study and careers.Det gamle skulehuset (Haugastova) ligg enno på høgre side når ein går opp vegen til skulen.”