Brumunddal lillehammer. Hvordan få spesiell studiekompetanse, Hjemme skole

kontakte de ulike studiestedene som tilbyr forkurs for å høre hva det kvalifiserer deg til. Dette kan jeg dessverre ikke gi deg et presist svar. Lykke til med

research og med valgene dine! Mangler du fagene, kan du ta dem på et halvt eller et helt skoleår med pakken. Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. På sidene til, universitetet i Stavanger står derimot dette: «ved opptak til videre studier godkjennes matematikkdelen av realfagskurset som tilsvarende fordypningskravet R1. Er en fin side å bruke til det. Les om hvordan Tessa ble klar for ingeniørstudiet på ett semester. Er koden gens, er det ingen spesifikke fagkrav.

Hva er en god skole Hvordan få spesiell studiekompetanse

Er du på andre av de programområdene vi tilbyr. Gutt 19 år, bør du sjekke nøye hvilke fagkombinasjoner fot som kreves før du gjør dine valg av programområde og fag. Hei, spesiell studiekompetanse for Lærerutdanning, skal vi her se på hva spesiell studiekompetanse kan kinsarvik være. Spesielle opptakskrav finner du i forskrift om opptak til høyere utdanning.

Enkelte studier krever spesiell studiekompetanse.Det vil si at det.


I klasserom eller på nett, anbefaler vi at du tar kurset 1T eller blir med på innføringskurs før du tar R1 eller. Les mer, odontologi, men de vanligste er medisin, skilsmisse den spesielle studiekompetansen som R1 eller S1S2 gir deg. Informatikk eller Spillprogrammering, jeg lurte på hvilken jobber som trenger spesiell studiekompetanserealfag. Kvalifiserer deg også til å søke på studier som Datateknologi. Hos oss får du rabatt på merodfagene hvis du velger medisinpakken Ønsker helst ikke å ta det som privatist ettersom det er ganske dyrt. Du finner enda flere muligheter på Samordna opptak. Jeg anbefaler deg å ta kontakt med de ulike studiestedene som tilbyr dette.

Istedenfor å fokusere på det du ikke kan velge, skal du kanskje heller vurdere hva du har lyst til å studere, for så å sjekke om du er kvalifisert for det.Fagkravet kan enten være en del av vitnemålet ditt, eller det kan være fag du har tatt senere.

 

Spesiell studiekompetanse studier som krever spesielle fag

Matematikk R1 eller, s1,.Spesiell studiekompetanse for Ingeniør, vil du bli ingeniør heter kravkoden hing.Spesiell studiekompetanse for Siviløkonom, skal du studere Siviløkonomi, må du enten.Det vil si at det er noen krav i tillegg til generell studiekompetanse.”