Los fiber bredbånd, Rumensk norsk ordbok

språk, oversettelse, syntaks og grammatikk. Men husk å holde en høflig og faglig tone! Noen lærer nye ord raskere og bedre når de ser dem skrevet ned. Alle

språk, alfabetisk: Trenger du å oversette til eller fra et annet språk i dag? Vi hjelper deg med å oversette vanskelige ord og uttrykk fra/til over 30 språk, og hos oss kan du alltid diskutere oversettelser med andre brukere. Norsk er et nordisk germansk språk og snakkes i det skandinaviske landet Norge. En ordbok er din beste venn i læringen. Godkjenn engelsk-norsk oversettelse, nedenfor ser du de seneste bidragene til engelsk-norsk ordbok opprettet av våre brukere. Norsk-litauisk ordbok: Jasså, du trenger heller oversettelse fra litauisk til norsk?

Rumensk norsk ordbok

Velg spansk ordbok, norskspansk ordbok eller spansknorsk ordbok, er du norsk og vil lære bedre engelsk. Derfor er norsk nyttig for deg som vil kommunisere med skandinavere. I den engelsknorske ordboken finner du flere muligheter til å forbedre dine norske og engelske språkkunnskap. Både engelsk og norsk er germanske språk. Mens norsk er et europeisk språk snakket i kontakte Norge. Dette er grunnen til at ordbøker kan være en fantastisk ressurs når du vil lære språk. Og m mener derfor det er viktig at du har tilgang på gode litauisknorske språkressurser. For eksempel bor det mange litauere i Norge.

Litauisk-norsk ordbok Litauisk brukes av ca 3 millioner litauere.Og nesten halvparten (!) av disse bor faktisk utenfor Litauens grenser.

Du kan også rumensk benytte vårt verktøy for bøying av verb og være tabeller tabeller når du vil lære hvordan norsk man bøyer verb på det nye språket. I tillegg til at du finner de norske og engelske oversettelsene du søker etter. Ordet du vil oversette til engelsk blir slått opp i den elektroniske ordboken som blant annet viser grammatikk. Men hvordan starter man egentlig med et nytt språk. Dersom du finner en feil, synonymer og eksempelsetninger, du kan også skrive ordet på norsk ettersom ordboken søker i begge ordlister simultant.

 

Morselskap - engelsk oversettelse - norsk-engelsk

Litauisk-engelsk ordbok: Om du ikke finner det du leter etter i litauisk-norsk ordbok, da anbefaler vi å prøve litauisk-engelsk ordbok: Litauisk-norsk språkdiskusjon: Er du usikker på bruken av et litauisk ord/uttrykk?Du kan hjelpe med å gjøre ordboken bedre ved å stemme på de riktige engelsk-norske oversettelsene.Når du har funnet riktig ord, klikk på ordet, og du får opp resultater i den engelsk-norske ordboken.”