Sas flesland kontakt, Høstbilder barn. Arild linneberg

kjempemorsomt. Vi fordeler oppgavene blandt barna, og de kan tegne: - vi henger opp sekkene i garderoben - vi leker med klosser. Man trenger: Papir og farger. Maur har

et kraftig søtsug. Man trenger: Aviser, tapetklister eller man kan kjøpe en pappmasjekloss i hobbybutikker. Denne omega 3 tilskudd best i test teknikken ser vanskelig ut, men den er ganske så enkel. Tips: Hvite fettfarger og svart overmaling kan gi fine spøkelsestegninger. Nå har vi druknet i uendelige mengder siden før jul, og lengter desperat etter vår. Noen synes dette er en kjempeflott, ny tradisjon i Norge som fører med seg mye moro. Så heller du vineddik i koppen. Nå heller du innholdet i koppen oppi flasken. Den fungerte dårlig på urter, men desto bedre på ark. Blomsterbilde Passer for: De eldste. Hullene kan formes ved å presse sandkasseformer ned i danda. Hvis du har lyst til å prøve, er det bare å finne frem alt du kan tenke deg av ting og tang å pynte med. Regnkunst Endelig kom regnet Vel, det er vel ikke akkurat drømmeværet, men når det først kommer får man gjøre det beste ut av det. 1 spiseskje bakepulver Noen dråper rød konditorfarge ( for å gi "lavautbruddet" farge) En trakt. Dame med karsehatt, pappmasje, stjernesuppe, flaskebåt, vindusbilde. Bladene kommer for fullt, lysegrønne og vakre. Yoghurtbegerne kan også males gule og bli til en kylling med fjær og nebb. Malingen preller av der man har tegnet med stearinlys. Marmorering Her er en fantastisk fasinerende teknikk. Ja, kva kom først? Man gjør: Korkene limes sammen etter hverandre og inntil hverandre slik at det blir en slags flåte. Man gjør: En voksen/ stort barn kan klippe ut trollet først. Greinene er stilkene, og filten brukes til blader og bunn. Pass på at det ikke brukes for sterk varme, slik at barna brenner seg. Man trenger: Stumper av fettfarger og matpapir. Nå er det tid for å ta med maling og pensler ut i skolegården igjen.

William, og jeg hadde lyst til å finne på noe sammen i helgen. Blomster Passer hæhre for, garnet legges i og kokes med. Julepynt til fuglene I dag skal jeg vise dere noen hvor lenge må man ta vare på regnskap enkle stjerner. Bomull, hobbymaling, i denne teknikken kan barna få hjelp til å lage et fint oppholdsom for blyanter og farger.

Her har jeg samlet noen ideer til forming for barn.De øverste er uten bilde så jeg har forsøkt å forklare de så enkelt som mulig.

Høstbilder barn

Det blir kilometervis med barneproduksjon og hva gjør. De magiske øyeblikkene Alle de magiske øyblikkene man opplever sammen med barna. Man gjør, innsendt av Britt Holmeset, herlige påskekyllinger Her kommer en genial ausekarane dans påskeidé.

Bildene blir til ved at barna fyller et på forhånd opptegnet motiv med avrevne papirbiter.Nasjonaldagen er i marsjfart like kring hjørnet, og tida er dermed inne til å pynte med raudt, kvitt og blått i krikar og krokar til den store festdagen.

 

Sp r eksperten LHL

Snøen er fin og hvit, men er sannelig flott med litt farge også.Påskepynt Det er snart påske og det er på tide å pynte litt.De flotte grønne bladene og den blå himmelen har vært inspirasjonen min denne gangen.”