Aetat ledige stillinger: Fotballagent norge, Kolofon forlag

har nok kommet som et sjokk for de også. Flere agenter var tidlig ute og kritiserte nyordningen, som ikke er et NFF-påfunn: Reglementet er basert på fifas Regulations on

Working with Intermediareies. Det flyter penger, og det kommer enda flere aktører til. Man kan ikke representere to parter. Dette vil kunne gå ut over spillere, sier niso-advokat Monsen, som har blogget om den nye ordningen. Veldig, veldig mange Ole Petter Drevland overtok som leder for Agentforeningen for Flod tidligere. Det er det han tenker først. Er det ikke ulovlig? Det er ikke marked for så mange formidlere i Norge, sier Drevland. Det vil nok komme noen endringer, tror Monsen. Niso og NTF er i alle fall enige om en ting. Solbakken jobber tett med Molde. NFF offentliggjør oversikten i desember. Det ble bare glemt, og til slutt ble det egentlig bare snakk om et agenthonorar. Flod er mangeårig lisensiert agent, og har flere ganger tatt til orde for at NFF og fifa må intensivere tilsynet med formidlervirksomheten. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. Det kommer inn elementer som lettere lar seg friste, sier han. Det innebærer selvsagt at agenten ikke kan representere tre parter i eller for den saks skyld utenfor kontraktsforhandlingene. Da vi hentet spillere til Norge for omtrent ingen penger, hadde vi i bakhodet at det skulle komme noe tilbake til oss. Det klubbene er opptatt av er imidlertid å få kompetente formidlere, sier Ane Måntrøen i NTF. Det er en «dirty» bransje, avslutter Thorstensen. Det som var tilfellet før 95 er vi altså da tilbake til. Han har avtaler med spillere, og han har avtaler med og forhold til klubber, sier Thorstensen. Det kalles dessuten ikke fotballagent lenger, men «formidlere/mellommenn eller «intermediaries slik det står i Det internasjonale fotballforbundet (fifa) sitt reglement. Ødelagte karrierer og mer kriminalitet Flod uttrykker først og fremst bekymring for unge spillere, gjerne i 17-18-årsalderen, som lar seg lokke av formidlere som er flinke til å selge seg inn. Hvem representerte Biram Diouf i overgangen? Tilbakemeldingene fra klubbene at de ikke merker en reell lillestrøm gardermoen forskjell på antall henvendelser etter at regelverket ble endret. Det er veldig tette bånd mellom den agenten og den klubben, sier Thorstensen, og fortsetter: De henter de rette spillerne og formidler dem videre. Og så har vi fått noen penger derfra, vår avtalefestede del, fra en kontrakt som er skrevet av Dynamic Solutions egen mesteradvokat Erik Flågan. Der det tidligere var krav om å ha lisens fra de respektive, nasjonale forbundene, ble det åpnet for at de som vil kan registrere seg i en database. August 2014 hadde Norges Fotballforbund registrert 29 lisensierte fotballagenter. Det var det advokaten som gjør alt det andre for Jim, Erik Flågan, som gjorde. April 2015 kunne hvem som helst bli «formidler» eller «mellommann» ved å registrere seg i en database. Det er ikke første gangen Jim Solbakken refererer til denne paragrafen i det engelske regelverket.

Og til norge Aftenbladet i oktober 2014 bekrefter Solbakken at han var Dioufs agent i Molde men at avtalen hadde gått ut på dato. Men de selger jo ingenting, skriver Jim Solbakken, dette vil kunne blomstre opp igjen. Slik at de kan ta ut sitt virkelige potensial og oppleve guttedrømmen. Sier Solbakken, agentavtalen som det siktes til mellom Diouf og meg hadde som alle slike kontrakter en gyldighet på to år fra den ble signert. Men ting var ikke slik som det skulle være. Terje Bendiksby scanpix, vi ble for eksempel fortalt hva et eventuelt salg av Mame kunne tilføre oss. Noe av det vi diskuterer er årlig avgift og obligatorisk ansvarsforsikring. Flod erFoto, sa Solbakken, det er ikke ulovlig, han opplyser til Bergens Tidende at det per i dag er registrert cirka 215 formidlere det vil si mennesker som er interessert i å selge norske fotballspillere. Nå handler det for min del om å gi de beste en mulighet utenfor Norge.

Belmaachi, Mohammed, Belmaachi Sport, agent.Christiansen, Nils, CW Football, norge.


Fotballagent norge

Fordi vi vil ha en mer optimal ordning i henhold til det gjeldende regelverket. Men etter det ble jeg plutselig ikke spurt mer 5 millioner kroner i driftsinntekter og et resultat før skatt. Fordi de ville slippe unna de opprinnelige vilkårene som flytebrygge var at en hvis prosentandel skulle ned til Senegal og til vårt akademi og klubb. Per Arne Flod 9 millioner, jeg har vondt for å tro at det er lovlig å skifte side slik som han gjør. I tillegg til å hevde at han bare representerte én part i både Diouf. Vis flere Derfor vraker Ødegaard 15 agentene Manchester United. Sier advokat og tidligere leder for Agentforeningen. Men hovedpersonen selv nekter å hyre agent. Så gjør han det som passer ham best økonomisk.

Oktober 2013 til.Vi må bare innrette seg etter reglene fra fifa.

 

Slår alarm etter norsk agentboom: - 180 av dem har ikke peiling

Man forhandler to interesser samtidig, og ifølge fifas reglement er ikke det lov, sier Flod.Det er ti ganger så mange som i  fjor, så det blir mye mindre oversiktlig.Hvilke avtaler var det snakk om?Tanken bak er at dette vil kunne bidra til å luke ut noen av de nye formidlerne, fordi de innser at det ikke er mye penger å hente.”