Fine hyller - Scandic havet bodø frokost

dag. Til lunsj fikk vi en kaldt tallerken bestående av ting som lever i havet. April 2017 Fantastisk utsikt, bra rom Utrolig fin utsikt mot havet, gode senger

fine scandic havet bodø frokost rom. Spør Eva M om Scandic Havet. Pga rehabilitering Frokosten var veldig god. Så de har nok fremdeles noen utfordringer for å få topp karakter. April 2017 Glimrende utsikt, sentral beliggenhet, greit hotell Scandic havet er et godt valg om man vil tilbringe noe tid på rommet og betrakte den fantastiske utsikten over fjell og hav ved godt vær. Gangene ser nylig oppusset ut, men virker utdatert. Noe småstøy om morgenen, men ingenting vi ikke kan sove igjennom. Fortsätt till huvudinnehåll, tillbaka till, tillbaka till hotellets startsida, från 17:e våningen får du en fantastisk utsikt över Bodø. Vi hadde superior extra rom, med utsikt til to kanter, og det var to gode stoler til dette formålet. Med vennlgi hlsen Henry Hansen Direktør Scandic Havet Rapporter svar som upassendeTakk. Hvis rommet har blitt rengjort og er klart før. Om du vill boka ett bord för fler än 8 personer kontaktar du hotellet direkt på eller ringer. Vi har fleksible konferansefasiliteter med kapasitet for opptil 600 personer, i tillegg til tilknytning til Bodø kulturhus med møtekapasitet for opptil 1000 gjester. Beklager svikt i renholdsrutiner, som på generelt grunnlag er meget bra på hotellet. Med vennlig hilsen, henry Hansen, direktør Scandic Havet Rapporter svar som upassendeTakk. Kaien hvor Hurtigruten legger til, ligger rett i nærheten av hotellet. Leit å konstatere at du ikke hadde en bra opplevelse hos oss.

Geometriske former navn Scandic havet bodø frokost

Og noe for enhver smak, vi tar dine punkter med i vårt videre kvalitetsarbeid og beklager at våre rutiner sviktet i dette tilfellet 0000, mørke farver i gangene. Hun skulle se ålesund tilja om det var mulig. Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisormedlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Scandic Havet ligger sentralt til p kaikanten.Frokost, sjekk ut online Frinatt -.Bod ; Scandic Havet ; Frokost ; Frokost.

Beklager at ikke lunsj og middag falt i smak. Book nå, på et superior ekstra rom forventet jeg" Bodø Hostel Motel, bjørn Norge Dårlig romkomfort i forhold til prisen Beliggenheten Dette nettstedet bruker cookies. Rommet og badet var rent og hyggelig. Noe ekstra som jeg ikke egentlig opplevde. Tidlig innsjekk er fra, de i resepsjonen virker litt energiløse og jeg fant brukt snus og nøtter under sengen. Noe vi jobber med å få en løsning. Og når også restauranten på hotellet er stengt i det samme tidsrommet.

sport

Også her kan du nyte fantastisk utsikt i alle himmelretninger.15.00, kan du få tilgang til det tidligere.

 

Scandic Havet bod ) oppdaterte priser

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre innholdet mer personlig, skreddersy og måle annonser og tilby en tryggere opplevelse.Hotellets service var grei nok, og det er et potensiale ved bedre renhold og utbedring av småskader i fellesområder som kan styrke totalopplevelsen.Fönster från golv till tak skapar känslan av att stå ute till havs.Tusen takk for din tilbakemelding.”