Tyrkisk ambassade i norge: Axel tobias jakten på kjærligheten, Klima kroatia

Camilla Thysnes i episoden. Lettet: Gro Langnes fikk seg litt av en overraskelse da hun under kveldens episode av «Jakten på kjærligheten» fikk beskjed om at hun ble Alex

Tobias' utkårede. Langnes har det heller ikke travelt med å flytte sammen. Vi er trygge på hverandre. Berg, som er lærer, sier til VG at hun vil fullføre dette skoleåret, men at Øygard etter jul kommer til å tilbringe mer tid hos henne på Flemma, fordi han selv har roligere dager. Mer jakt til neste år «Jakten på kjærligheten» åpnet med svake tobias seertall i høst, men har siden tatt seg sterkt opp og på det meste lokket over 500.000 seere. Han er fortsatt singel, men angrer ikke på reality-eventyret. Kanskje dukker det opp noen nye også? Det har vært helt spesielt, et slags krasj-kurs i dating, sier han og ler. Det var også nettopp denne tanken som svirret i hodet til trønderen før han satte seg ned med sin utvalgte. Vi snakker sammen innimellom, sier bonden fra Singsås i Trøndelag. Det jeg føler nå er litt lettelse, på én måte. Men ikke helt trodd på det,. Berg innrømmer at det ikke har vært lett å se at han har flørtet med andre under innspillingen. Blir hun forlover i bryllupet? Jeg synes egentlig det var litt befriende at Axel Tobias sa det han sa i dag. Lettet: Gro Langnes fikk seg litt av en overraskelse da hun under kveldens episode av «Jakten på kjærligheten» fikk beskjed om at hun ble Alex utkårede. Litt kleint var det å se speed-datene, men siden det har jeg egentlig ikke sett kjærligheten en eneste episode uten å ha tatt en øl eller to, ler bonden. Men vi klarer som regel å finne nye løsninger på det meste, og i løpet av 13 sesonger med «Jakten» har vi blitt ganske drevne på å møte nettopp slike uforutsette - men veldig gledelige - hendelser. Vis mer, framover skal paret fortsette å bli bedre kjent og besøke hverandre så ofte de kan. Slik ble det imidlertid ikke. Det var overraskende at det gikk såpass kjapt.

Forteller Vågsæter, og det var jo en risk å ta fra hans side. Og at de egentlig aldri helt definerte at de var kjærester. Vis mer Et risikabelt valg, hun innrømmer at hun ble litt satt ut av valget til Jaktenbonden. Men man tror det jo ikke. Begge frierne tar bondens drastiske valg med fatning. Men jeg ble veldig lettet da hun valgte å bli igjen på gården. Det må jakten ha vært kjærlighet ved første blikk. Man håper, så det var jo helt topp.

Jakten -bonden, axel Tobias, sanderud (43) valgte til slutt Gro Langnes (36).Det kom fram i mandagens episode.Jakten p kj rligheten, hvor bonden ikke orket vente lenger og sendte hjem alle.

Jeg er nok fortsatt på leting. Skjermdump TV, for de som axel tobias jakten på kjærligheten har fulgt årets Jaktensesong fra starten. Det har ikke skjedd før i Norge at en bonde har sendt hjem to friere på én gang.

Jeg hadde fått mer kontakt med Gro, så jeg ville ikke gå rundt og gi uttrykk for noe annet, når jeg allerede følte mer for henne, sier han.Hvis det blir et bryllup, så gjør hun nok det, ler Langnes.Det var uansett ikke en god følelse å fortelle dem det.

 

Jakten p kj rligheten : - Slik gikk det med rets

FOR ETT ÅR siden: Jakten-Axel Tobias og Gro: Vi er på vei til å bli kjærester.Leter etter kjærligheten: Det er Axel Tobias Sanderud, Martin Vågsæter, Audun Øygard og Sondre Stubrud som leter etter den store kjærligheten i årets sesong av «Jakten på kjærligheten».De fire bøndene valgte etter speed-dater, gårsdsuke og flere utsendelsesrunder, fire jenter som de skulle bli bedre kjent med.Jeg forklarte bare hva jeg følte, sier «Jakten»-bonden til Dagbladet.”