Kjæresten gjør meg deprimert - Oppdragelse valp

mesteren vil lære ham på dette tidspunktet, vil han bli godt husket og oppfylt hele sitt liv. Hvis du for eksempel tillater valpen å ligge på en seng

eller sofa, så vil det være veldig vanskelig, det er nesten umulig å unaccustom det fra det. Ved 18 måneder er boksen full voksen og blir en voksen. Det vil ta ham flere dager å bli vant til og utforske hans nye miljø. Noen ganger, på grunn av graden av metning av sistnevnte, er det feil for svart. Han kan nærme seg fremmede og til og med rolig løpe bort med en annen hund, uten å være oppmerksom på sin herre. Kjæledyrets natur, vaner og interesser begynner å manifestere seg. Dette er et sosialt dyr og jo bredere kjæledyrets sosiale sirkel, jo flere kontakter det etablerer med mennesker, desto oppdragelse valp bedre. Vi ser at flere reklamerer med at rasen er allergivennlig vi har ikke noe holdepunkt for den påstanden, allergier er individuelle og ikke knyttet opp til en hunderase. Du trenger bare å snakke med valpen i en fast stemme, gi svært enkle instruksjoner, gjenta dem så ofte som mulig. Det er svært viktig at vi lærer valpen å tåle dette fra den er liten - om ikke blir det umulig når den blir eldre. Med denne oppførselen fra eieren, kan hunden, som kalles å miste hodet fra overekspedisjon og under retur, til og med begynne å ødelegge ting. En lignende diett er også egnet for voksne hunder. Hvert utseende, hver kjærlighet og hvert sekund, utført på en tur med hunden din - spesielle øyeblikkene av lykke og vennskap av en hund og en mann. Å heve en valp hjemme, når du kommer hjem, oppfør deg rolig ogIkke vis for mye glede fra møtet. I en alder av 4-8 måneder avhenger bokserens valp ikke så mye på eieren, begynner han å vokse opp. Hvis valpen blir sint, biter du med hånden, drar deg med klærne eller tar bort ballen etter at den er brakt, stopper spillet og går til side. I dette tilfellet er læringsprosessen mye lettere. Det er viktig å gi valpen en god oppdragelse, og noen mentale utfordringer å jobbe med, da gir du den ett godt grunnlag og du får en trivelig og uproblematisk hund. Det er verdt å nærme seg spørsmålet om å velge rasen, fordi størrelsen på hunden og lengden på pelsen er viktig. Riktig trening vil tillate hunden å følge sin master i enhver situasjon, og under noen omstendigheter. Du bør sørge for at valpen har altpåkrevd. Det er viktig å legge grunnlaget med en gang og med rette, ellers kan dårlige vaner dannes. Undervisning god oppførsel bør begynne så tidlig som mulig. En baby bør ha 4 feedings per dag, en voksen bokser 1-2 ganger. For eksempel å bringe et element på kommandoen Apport! Ikke glem grønnsaker og frokostblandinger. Og så krysset valpen for første gang terskelen til sitt nye hjem. Fra begynnelsen er det viktig å få valpen til å forstå detDet viktigste i huset er deg. Hver gang du går tilbake fra en tur, må du nøye undersøke valpen for å fjerne mulige parasitter og sørge for at ingen fremmede har tett i ørene eller mellom fingrene. I løpet av denne perioden bør barnet bruke mye tid på friluft, leke med sine brødre og søstre og kommunisere med folk rundt seg.

Som du vil ha i undervisning og tempe klubber. Aktiv tilpasning til miljøet foregår i alderen 24 måneder. Hvis eieren foretrekker naturlig mat, vil valpen la hele hansEnergi og forskning spenning. Valper fra den tyske bokseren vil mate på alt som kommer til å ligge i bollen. Prøv å ikke oppdragelse valp la ham hoppe. Hans kjærlighet og hengivenhet er ubegrenset.

Valpen av bokser er det samme barnet, derfor er det verdt å behandle sine triks.Fra den aller første dagen begynner valpens oppdragelse.

Men ikke sliten på ham, ved 8 måneder vokser hunden praktisk talt opp. Lær hunden din ikke å ødelegge sitt territorium og ikkeå forstyrre andre. Ikke støtt uorganisert avl blandinger av lagotto og andre raser oppdragelse valp disse kan ikke påberope seg å få en lagottos egenskaper. Som inneholder alle vitaminer og mikroelementer som er nødvendige for hundens vekst. Ikke rop på hunden, som regel har han et pålitelig nervesystem.

Han vil gjøre livet gladere, lysere og lykkeligere.Du må finne den rette balansen.

 

Fuglemyra - Her er valp oppdragelse på sitt beste, Pastis

Hun blir et nytt medlem av familien, og krever en viss omsorg og oppmerksomhet.Når det gjelder pelsstell er det dessverre ikke nok å klippe pelsen to ganger i året.Valpen trenger en konsistent, kjærlig oppdragelse og utdanning, et forhold som er bygget på gjensidig respekt og forståelse.Fra den aller første dagen begynner valpens oppdragelse.”