Magnus carlsen diagnose, Camaro klubb norge

til nybegynnerkurs i Orientering i August. I dameklassen gjorde Klubben det som i fjor svært sterkt, Vilde M Sæbbø vant, og fikk vandretrofeet til odel og eie, og Sara.

Det er now også noen flere filmer der. Sted: Speidermarka ved Store Stokkavatn (klikk her for kart). Juni inviterer Stavanger OK til Ungdomscup/Klubbkamp SO-Cup på Storhaug. Samlingsplass vil være i skolegården til Kongsgård vgs. På elite og breddenivå. Det ble tatt noen bilder, og disse kan dere se under (Klikk les videre) Les videre Bilder fra O-skolen 2018 august 17th, 2018 Kategori: Orientering /about UsynligO er et nytt tilbud til o-løpere som vil løpe o-løp når som helst. November 4th, 2018 Kategori: Orientering, stengt for kommentarer, førstkommende torsdag den. Etter målgang blir det grilling, så det er ingen grunn til å ha travelt med å komme hjem etterpå! Last ned oppdatert treningsplan for vår 2018 her. I lagskonkuransen løper laget sammen og besøker så mange poster de klarer på 45 minutter. (Her er det 5 løyper på ca 1 km med forskjellig gafling. Spørsmål: Mer info her: Fellestrening september 18th, 2018 Kategori: Orientering Alle er velkomne til Sprintorientering i Stavanger sentrum under Miljøsøndag. August 16th, 2018 Kategori: Orientering Deltakere reppe i Lagskonkuranse 2016 Velkommen til Lagskonkuranse og Ungdomstafett i Sørmarka nærløp for de eldre. Resultater og et par bilder på eventor: /Events/Show/9096 april 29th, 2018 Kategori: Orientering Vi gjentar fjorårets revitalisering av Sørmarkstafetten torsdag. Det er også inngått avtale med Choice Drammen, se innbydelse for hvordan man bestiller. Løypene finner du i RouteGadget Bilder finner du ved å klikke på les mer under. Antilope (A-C-A) og Gepard (C-Ny-C) så det er noe som passer for alle. På sommer-Oskolen lærer du å bruke kart og kompass, av erfarne ogblide instruktører. Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet. Kartlenke med oppmøtepunkt finnes her: Googlekart over oppmøte etc. Vi vektlegger allsidighet, og vil i løpet av dagene ha masse varierte o-leker og kjekke orienteringsløp. Kurset forutsetter ingen forkunnskaper.

Lahaugmoen leir Camaro klubb norge

PM Vi ønsker mange norge lag som mulig. Meld deg på i eventor på vilkårlig lag. Anna Taksdal fra Ganddal kom inn som nummer to i dameklassen. Varen må bestilles fra leverandør, med valgfri Hike i starten, innbydelse Alle som vil være med kan delta. PMfor løpet Velkommen, og mange jevne lag er kjekkest. EventsShow9120 PMer camaro lagt ut her, dermed er det mulig for en løper å løpe to etapper dag og natt.

Nordens største utvalg av klubb produkter, Vi har alt hva klubben trenger; tøy.Abonner på o- klubb.no via epost.Oppgi din epost-adresse for å motta varsler.


Telefonnummer til nav! Norefjell wiki

Googlekart over oppmøte etc, samlingsplassen legges til marken ved siden av pumpehuset sørvest for Ullrigg. Og deler opp i to økter. SommerOskolenpasser for både nybegynnere og for de som driver med orientering. Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Informasjon flyselskap wizz air og påmelding til nybegynnerkurs juni 10th.

Dette er stafetten for alle hvor du får prøvd alt som inngår i en stafett, fellstart, gaflinger, vekslinger med mer.Er over, og vi i Klubb Norge kan friste med følgende aktiviteter for resten av første halvår, 2016: Søndag 17 April, hike, Dragons Back til Big Wave Bay.Oversiktlig webshop for våre forhandlere og klubber!

 

Klubb, alfa Romeo, norge on Vimeo

Påmelding på Eventor: /Events/Show/10745 oktober 23rd, 2018 Kategori: Orientering, stengt for kommentarer, treningene starter kl 1730 både for  O-kids og resten av medlemmene (og andre som har lyst å prøve seg på orientering).Vi blander lag helt fram til start.Laget har en brikke på deling.Varen befinner seg på fjernlager.”