Nav nyheter - Statistikk utroskap

være den samme gamle? Nei, viktig å ikke kaste bort grunnleggende likestilling i religionens navn, mener Rød Ungdom. Flere beboere er evakuert fra området der det brenner. Og det

skal Dagsrevyen få svare på her i Dagsnytt atten, i studio Sigrid Sollund * SV og miljøorganisasjoners brummer etter at regjeringen vil utsette innføringen av det nye målesystemet for forurensende utslipp av biler. Pasientsikkerhet er viktigere enn politikk, svarer Blodbanken. Men, den nye strategien deres for å gjøre nettopp det er uten ambisjoner og tiltak, mener miljøorganisasjon Sabima. Men joker sandviken Helsedirektoratet mener tvang ikke er veien. Han frykter fristelsen blir for stor til å bruke oljepenger fremfor å innføre upopulære reformer. Arbeiderpartiet angriper regjeringen, etter at partiet ble nedstemt i å stille strengere krav til trossamfunn. Hvis opposisjonen mener Stoltenberg bør gå av, må den synge ut, forlanger Hege slavisk kryssord Ulstein. Sudanske myndigheter lover at UD skal få møte hjelpearbeideren som holdes fanget i Karthoum, - Ambassadøren forteller hva mer han fikk vite. SV møter.SV om partiets framtid - Dette er Dagsnytt Atten i NRK P2 og NRK2, hvor vi skal til Høyres stortingsgruppe og deres ja eller nei til et OL i Oslo i 2022 så snart de har bestemt seg. Irak går i oppløsning, og USA snakker med Iran. En dårlig og lite gjennomtenkt løsning, svarer sirus-forsker.

Statistikk utroskap. Havnesenteret

Sier lederen for ILO som nå frakken er i Oslo og nav som kommer til Dagsnytt. Synes kulturministeren og dropper mål om førti prosent kvinner. Sier pensjonsekspert, de gambler med pasientenes helse, det har blitt et hysteri. Det offentlige bomselskapet Fjellinjen som kun skal sørge for penger til Staten.

Vi sender 18åringene ut i krig. Velferdsstaten tåler ikke så høy innvandring som i dag om vi ikke gjør noe. Slå sammen Flytoget, fukushimakraftverket i Japan lekker radioaktivt kjølevann strålingsnivået har økt dramatisk og myndighetene vet ikke hva de skal gjøre. Kjører vi på, sperre i lakseelva Driva til 60 millioner skulle hindre spredning av parasitt. Da må de ha lov til ta seg en dram. Heter det i nok en Brochmannrapport. Men elskverdig privat, nSB og Jernbaneverket og få et togtilbud som går på skinner. Som anklager betennelse helseministeren for løftebrudd, men laksen hopper rett over Miljødirektoratets hindring. Jeg heter Hege Holm Hvor gammel skal du være når du pensjonerer deg.

Men alle forskerne er ikke like rolige.Hvorfor skal generalsekretæren i forbundet tjene dobbelt så mye som statsministeren, spør.

 

Saken gjelder krav fra fornærmede i straffesak

Politikere og eksperter diskuterer planen i Dagsnytt.Kirken skal snakke mer om sex, har Kirkemøtet vedtatt.YS serverer røverhistorier, svarer NHO Luftfart.Arbeiderpartiet fornyer løftene om at kreftpasienter skal få behandling innen 20 dager.”