Dekningsloven, Jakthundene anmeldelse

seinere funnet drept. Sammenlikningen med Nesbø er uansett relevant på flere måter, for Nesbø har vist seg som en krimforfatter som er i stand til å treffe veldig bredt

han leses av 15 år gamle jenter og 80 år gamle menn. Tittel: Jakthundene, forfatter: Jørn Lier Horst, utgitt: 2012. Det er høst i Larvik, det regner på hver side i romanen. Det har nok å gjøre med at plottet denne gangen er mer tidløst og implikasjonene større og mer skjebnesvangre. Kjæresten Suzanne er travelt opptatt med sin nyåpnede kafé, datteren Line jobber som journalist i Oslo, sønnen Thomas er soldat i utenlandstjeneste. Men jeg måtte bare dele denne lesegleden med dere). «Jakthundene» kan bety flere ting, både stjernene på himmelen, jakthunder ifm jakting, og ikke minst politietterforskerne kan på folkemunne kalles for jakthunder. Å ha store forvetninger til en bok kan både være skremmende og gledelig. Men nå vet jeg at jeg har mye å se frem til. Gjerne til the bitter end bare for å finne ut om jeg har rett eller ikke, om hva som egentlig foregår. Jakthundene av Jørn Lier Horst, høstens nye spenningskrim fra laksevåg videregående skole Jørn Lier Horst er «Jakthundene». Klokka er i skrivende stund 04:00 og jeg burde ha vært i seng for flere timer siden. Endelig har jeg lest en av bøkene til Horst og angrer jeg? Ikke det hele tatt. Hvordan skal han i det skjulte finne ut hvem av kollegaene som byttet om på bevisene, for 17 år siden? Jeg ble godt kjent med både Wisting og datteren hans likevel. Henning Mankells beste Wallander-bøker er en annen nærliggende sammenlikning. Å lese Jakthundene var som å se en spennende CSI Miami episode. Som Nesbø har Jørn Lier Horst et blikk for det tidløse i sine kriminalplott. Selv opplever Wisting at han blir suspendert fra sin stilling som førstebetjent og etterforsket for å ha fabrikkert bevis i en gammel drapssak.

Jeg likte boken spesielt godt, både i det store bildet og i alle de små detaljene underveis. Eller hur, det er en drivende og storstilt spenning gjennom hele boken. Jeg måtte vite hva som anmeldelse ville skje. Av Øyvind Sommerstad, men dette er kanskje den første hvor man med sikkerhet kan slå fast at han nå er minst like god som forfatter som han er som politimann. Nå viser det seg at bevisene som i sin tid felte ham var forfalsket.

Jakthundene ' har alt man kan nske seg i denne sjangeren: intensitet, en intrige av mest uts kte karakter og en portrettstyrke som g r dypt i psykologisering.Anmeldelse : Jeg kan vanskelig.


Jakthundene anmeldelse

Jeg lever meg så til de grader inn i bøkene og det gjorde jeg hva er aksjeleilighet også i denne. Norsk, de skriver om finanskriser og miljøforurensning. Det er altså bare biltur vestlandet et år mellom dem.

Fra seg kryssord

De har høstet mange gode omtaler og i og med at forfatteren selv er etterforskningsleder, så må det jo bare være bra!Hun blir samtidig engasjert i en journalistjobb i Østfold, hvor en mann er blitt drept.Det er en svært uvant og lite ønskelig situasjon for William Wisting.

 

Jakthundene - kriminalroman av J rn Lier Horst

Minnet meg litt om da Horatio (hovedetterforskeren i tv-serien, da han selv ble anklaget, men i en helt annen sak og jeg kjente til den samme spenningen som da jeg så den episoden.Men det har også å gjøre med en forfatter som åpenbart jobber utrettelig med å forbedre seg i alle ledd, og som derfor lykkes stadig bedre.Nå må han gjøre alt han kan på fritiden, og med hjelp av hans skarpe journalistdatter, Line, for å finne ut hvem som egentlig forplantet beviset, og renvaske seg en gang for alle.Men nok om det og tilbake til bokas innhold.”