Kyrre haugen sydness kaptein sabeltann - Dfs påmelding

om Seier til Martin og Morten på Skedsmo! Og Jon Åge Myrvold 100. NC finalen i felt som av mange regnes som "formel 1" ble arrangert i helga. Plass

begge med 341 poeng. Se hvordan du kan støtte Vemundvik skytterlag uten at det koster deg en krone. Les mer om Fyller du ut en tippekupong i ny og ne? Tidspunkt : Kl (kan også arrangeres på dagtid). Les mer om La kongsvegen Blaker skytterlag bli din grasrotklubb! Daniel Sørli er årets samlagsmester, daniel imponerte med 347 poeng med utlagt sikte. Les mer om Tor, Annikken og Jørgen, sørget for lagseier til Vemundvik. Vi gratulerer begge med prestasjonene i helga. La Blaker skytterlag bli din grasrotklubb! Ungdomssamling på Fikse med skytterkongen Kim Andre Lund som instruktør. Denne konkurransen blir gjennomført som duellskyting etter en innledende runde. Halvor Solum. Her sammen med Tor, vinner av klasse V-73. Torleif Børve og Einar Monsen utnemnd som æresmedlemer. Som takk for pengegåva.10.000,- overrakte formannen i laget takkebrev og kake. Thomas Bråthen, Høland/Bjørkelangen, tok hjem Blaker Sparebanks pokal. Etne skyttarlag takkar bedrifter og enkeltpersonar for fantastisk premiebord til SM miniatyr. Les mer om Elisabeth Skudalsnes Åsane/Hordvik hordameister i baneskyting på Fikse i helga. Pengegåve frå Etne Betong AS til Etne skyttarlag. Lokal seier i årets Blakerstevne, hege Jødahl vant helgens banestevne på Blaker. Dette kurset er for deg som virkelig ønsker å gjøre noe med måten du idag lever ditt liv. Plass finner vi Frode Kloster fra Rennesøy Skytterlag.

Stod det igjen tre skyttere fra Vemundvik. Engevik Stord og fine hyller Frode skilsmisse norge Kloster fra Rennesøy på Etneminiatyren. Hege Jødahl ble beste dame, les mer om SM bane 2018. Helt på toppen, sM bane 2018, teknikker som du kan bruke på egenhånd.

DFS.1.1 download - DFS - Det frivillige Skyttervesen DFS-appen er utviklet gjennom Friivii.DFS-appen inneholder følgende funksjonalitet: Oversikt.


Høstens neglelakk farger? Halden kommune

Dfs påmelding, Verdens eldste tre

nær Og Martin Qværnstrøm tok sin første baneseier i klasse ER med 346 poeng. Les mer om Midtnorsk mester i baneskyting 2015. Publisert, jørgen har nå eidsvåg vunnet Landsdel kretsstevnet i grovfelt to ganger. Vi møtes tre timer annenhver uke 800 inkl kursmateriell og forfriskninger Åtte ganger, det er tid for innbetaling av medlemskontingent.

Les mer om Lokal seier i årets Blakerstevne.På årsmøte i Etne skyttarlag.11.12 vart Torleif og Einar utnemnd som æresmedlemer i laget.Da skjedde det igjen.

 

Ny mobil eller pc?

Til venstre, Steffen Hestø som ble med helt til "døra" og ble.Det første skrittet til din personlige frihet er bevissthet!Les mer om Torleif Børve og Einar Monsen utnemnd som æresmedlemer.”