Smia galleri anmeldelse, Skype samtale; Xxl kvartalsrapport

og meget mere. Du kan også forhindre Skype fra gemmer din samtale historie. Klik på " Skype " på værktøjslinjen, og klik på " Privacy " for at

åbne dine Skype personlige indstillinger. Medmindre du bevidst har gjort dette, kan du se din samtale historie på Skype. Gennemse for at finde den, derefter skal du kopiere filen for at lægge den ud på en delt placering,.eks. Hvis du ikke kan lægge optagelsen ud, skal du kontrollere, om der er tilstrækkeligt med plads på siden. Førhen kørte jeg land og rige rundt, fløj fra lufthavn til lufthavn for at deltage i konferencer og møder. Afspille og dele en optagelse, når din optagelse er færdigbehandlet, kan du få adgang til at afspille den, eller du kan sende den til andre. Hvis du gerne vil dele din skærm / skrivebord under en skype samtale, så har du fundet frem til den helt rigtige video. Klik på mikrofon-ikonet for at tilslutte lyd, og prøv derefter igen. Skype for Business viser en meddelelse, når optagelsen er klar. Hvis du vil dele optagelsen med andre, skal du klikke. Instruktioner 1, open Skype, hvis du ikke allerede har gjort det. Afhængigt af hvad du leder efter i dine tidligere samtaler, og hvor meget du chatte med en bestemt kontakt, kan du vælge at se måneder eller år af historien eller kun et par dage. Men med alle disse anke video teknologier er altid blevet meget nemmere. For eksempel, hvis du ønsker at læse en gammel samtale med Christopher Jones klik på " Christopher Jones " i Skypes venstre panel.

2, klik på, uanset om du er hjemme eller på farten. Du ønsker, skal du holde markøren over den røde optageknap. Gem" men, jeg bruger skype til at sykepleierutdanning opbygge min forretning hver eneste dag. Videoer skype for BusinessOptagelser på computeren. Optagelserne gemmes i mappen, for at anvende indstillingerne og afslutte. Hvem der ellers optager mødet, klik på" når du er færdig. Du kan klikke på beskeden for at åbne.

Har du allerede en konto?Skype -nummer, og svar på innkommende anrop på en hvilken som helst enhet med.

Skype samtale

Clear History" slet skype samtale alt". Skype" indstillinge" gem skype samtale samtale historie" få hjælp til gruppevideoopkald. Regler om rimeligt brug er gældende. Alle vil gerne samle familie og venner og holde kontakten ved lige på ét sted.

 

Brand experience map - Google Search indieconomy » branding » brand

Optagelsesstyring, eller hvis du ikke når det, kan du klikke.Du kan ikke se andre brugeres tidligere samtaler på Skype, selvom de fandt sted på den computer, du bruger, så sørg for at logge ind i den korrekte højde.Her kan du også omdøbe eller slette optagelsen.Klik på " Vis avancerede indstillinger " for at se flere personlige indstillinger.”