Bondens marked bodø - Skuldersmerter

med en grundig undersøkelse for å avdekke hva som er årsaken til smertene, hvor smertene kommer fra, og styrer behandlingen ut i fra det. Overbelastning er den vanligste

årsaken til plagene. Typisk for smerter i skuldrene, er at det ofte tar tid å bli kvitt plagene. Vanlige symptomer ved muskelsmerter, senebetennelse eller impingement syndrom er: Skarp smerte i skulderen når en løfter armen bergen sideveis og opp, særlig over skulderhøyde. Myoser, ømme faste knuter i muskulaturen vår. Slimposebetennelse er kjent som en svært smertefull tilstand, spesielt i startfasen.

Betennelsesdempende og smertestillende medisiner kan virke. Behandlingen består i å gi skulderen ro og avlastning. Og noen har effekt av sprøyte med kortison. Andre ganger kommer dette etter en skade. Nakke og ryggmuskulaturen er spesielt utsatt noter for myoser. Av og til oppstår det betennelse i slike slimposer i skulderen. Oppstår ofte i muskel grupper som ikke får muligheten til å slappe av med jevne mellomrom. Litt forenklet alt som har med det å løftevri armen i ulike stillinger. Disse smertene er klart mildere enn de som oppstår ved akutt bursitt. Om du får påvist betennelse i skulderens leddkapsel er det viktig med riktig rehabilitering samt å opprettholde bevegelighet i skulderleddet og smertelindre så mye som mulig.

Har du skuldersmerter eller annen problematikk med skulderen kan naprapater hjelpe til å redusere smertene.Smerter i skuldrene er svært vanlig og kan ha flere årsaker som kiropraktoren kan hjelpe deg med å finne.

Er skade på bindevevsringen rundt leddpannen Årsakene til skuldersmerter er mange, alle disse leddene må bevege seg i harmoni for at armen skal kunne føres helt opp over hodet så smidig som mulig. Noen av Alerisapos Ømme og smertefulle muskler er derfor en vanlig årsak til smerter. Behandlingen er først og fremst å unngå aktiviteter som forverrer smertene. En relativt vanlig skade som kan oppstå i skulderen. Der skulderleddskulen sitter, og ved rett tidspunkt aplisere spesifikke rehabiliteringsøvelser rettet mot senen. Og av og til er det vanskelig å stille rett diagnose. Dette er ofte muskler som går fra skulderbladene og opp i nakken og kan således påvirke både skuldre og nakke. Og av og til kan slike skader gi langvarige smerter. Smerter i skuldrene er svært vanlig og kan ha flere årsaker som kiropraktoren kan hjelpe deg med å finne. Ta kontakt med din nærmeste kiropraktor norge i dag.

Kommer du til behandling på et tidlig stadie, kan riktig behandling snu prosessen.Det finnes flere slimposer på ulike lokalisasjoner i skulderen.Kontakt oss for å høre om vi kan hjelpe deg!

 

Mange årsaker til skuldersmerter, aleris

NaprapatTeamet jobber med teknikker på den aktuelle senen og følger opp pasienten med tilpassede øvelser.Kronisk betennelse i slimpose, kronisk irritasjon eller betennelse i slimposer (bursaer) rundt skulderleddet som kan gi langvarige skulderplager.Senebetennelser i skuldrene er ganske vanlige lidelser, ca 75 av alle skuldersmerter skyldes dette.”