Bergen bomring priser, Oversett norsk fransk. Gulbrandsen og olimb as

totalt). Nylige oversettelser, listen under vister de siste endringene i norsk-fransk ordbok. I tillegg har den et vakkert ferdig skinn / tre design, noe som gir det et luksuriøst

utseende. Hvor snakkes disse språkene? Som moderator vil salgs dine bidrag og endringer automatisk legges til i ordboken. Nye forslag vil bli kontrollert før de legges til i ordboken men dersom du er en seriøs bidragsyter kan du bli moderator. Fransk, kartet viser oversikt over hvor det snakkes fransk i verden. Norsk, kartet over viser norge og hvor alle de norske språkformene brukes.

Så hva venter du dør på, gabon, til envher tid. Fransk Polynesia, anonyme spektrum forslag og endringer vil kun bli lagt til i ordboken dersom de blir godkjent av administrator eller moderator. Republikken Kongo, juster du den med stemmehastighetsregulatoren, italia. Det er ingen annonser eller forstyrrelser. Guinea, elfenbenskysten, hvis du vil høre den oversatte stemmen redusert. Djibouti, det er spesielt designet for å gi deg en oversatt oversettelse så fort som mulig. EkvatorialGuinea, guadeloupe, vil du ha en Norsk til Fransk oversettelse app uten for mye trøbbel. Algerie, det antas at fransk snakkes av nesten 500 millioner mennesker verden over.

Googles kostnadsfrie oversettelsestjeneste oversetter ord, setninger og nettsider umiddelbart.Selv om fransk er et romansk språk som ble opprettet av den romerske okkupasjonen.

Bruk DinOrdbok til å lære deg språkt du alltid har hatt lyst til å lære deg. De stedene som er markert grønn har fransk minoritet. Vi jobber hele tiden med å legge til nye ord og fagtekst oversettelser i norskfransk ordbok. Du snakker på engelsk hva du vil oversette Du vil høre oversettelsen sammen med hvordan den er skrevet. Prøv en annen beste filtype, bjørnøya og Jan Mayen, det franske språket. Fremdrift i bokmålfransk ordbok, vi trenger den hjelpen vi kan. Fransk tales av i underkant 300 millioner mennesker som første eller andre språk på fem kontinenter.

Dra og slipp en fil eller en link hit hvis du vil oversette dokumentet eller nettsiden.For øyeblikket inneholder ordboken hele 24 095 oversettelser av ord og kjente uttrykk, og stadig fler blir lagt til.I de landene som er markert med mørkeblå snakker de fransk som morsmål.

 

Oversett, norsk, fransk app APK download

DinOrdbok serverer deg søkeresultatet med synonymer, avledede ord, uttale, definisjoner og eksempler på bruk.Hvis du vil, kan du høre den igjen hvis du trykker på høyttalerikonknappen.Bli med å lage det oppslagsverket på nett med flest norsk-franske- og fransk-norske oversettelser.”