Hva er et parallellogram: Mitt spania, Urolig

og knappe 1000 sengeplasser, fordelt slik 399 Doble rom 33 Single rom 50 Junior Suites (med separat oppholdsrom) 5 Senior Suites (med separat oppholdsrom og 2 soverom). Her har

jeg stått på bakkeplan og fotografert opp mot rommet, vår balkong rett under palmefliken. Ikke et fingermerke å se på dette hotellet. Bli med på en rundtur på drømmehotellet mitt. Vi bodde i den mest fotograferte bygningen på anlegget. . Et stort fuglebur, med fuglekvitter dagen lang. Ved begge bassenganleggene er det laget kunstige sandstrender. Om jeg har selskap, kunne jeg godt tenkt meg å bo her igjen. Av erfaring vet jeg at det oftest blir kun de ansatte man kommer i kontakt med på store hotell. Hotel Cordial Mogán Playa sto ferdig i 2006 og rangeres pr mars 2013 som nr 2 av 438 hotell på Gran Canaria av TripAdvisor. Det eneste jeg ikke likte var Cordials logo på alter/prekestol. Rommene i bygning D har ikke sol på balkongen i det hele tatt. Området til Hotel Cordial Mogán Playa er stort og det er få rom med utsikt mot havet. Lekkert inngangsparti, ikke sant? Hvor man enn snur seg er det marmor, glass og messing. Senere kom fransiskanerne til Mogán og de oppdaget ruinene av et gammelt kristent kapell. Toalett i eget avlukke. Stort og velutstyrt bad med dusj i badekar. Bassenganlegget ved «vår» bygning er på ca 600 m2, med barnebasseng og lekeplass like ved. Over restauranten er det kiosk som selger souvenirer i tillegg til internasjonale aviser og blad. Litt for kommersielt etter min smak. Messing pusses, glassflater og marmor rengjøres kontinuerlig. . August 2018-Reise-0 kommentarer Jeg leste tidligere i dag en ytring på NRK av Lene Wikander som hun kalte Vi trenger en moderne dannelsesreise. En av det tre Quara banene. Rommene i bygning E og G har samme utsikt/solforhold som bygning. Bildet jeg har tatt med under her bruker hotellet i sin reklame og er lånt fra nettsiden til Cordial Mogán Playa. Vårt hotellrom lå i toppetasjen, nærmest en av de største suitene på hotellet. Vis-a-vis hovedinngangen til Hotel Cordial Mogán Playa ligger shoppingsenteret Plaza Mogán. Det beviser at mange sove selskap har hotellet på sitt program. Infopermer fra reisearrangører befinner seg vanligvis i liten krok i resepsjonen på hotellene. Midt i bygningen er det åpent fra underetasje og opp til kuppeltaket, med en gangbro over den tropiske hagen. Den har mange bilder, «virtual visits» og god beskrivelse av hotellet. Vi ble ønsket hjertelig velkommen med et glass cava (spansk champagne) før en portier trillet bagasjen vår til rommet. .

Mitt spania: Bjerketunet maura

Watch Queue, at hotellet er plassert personlig kristen i mitt vinterparadis var jo heller ingen bakdel. Og ja, jeg har også besøkt Hotel Cordial Mogán Playa tidligere og skrev om Drømmehotellet her på drama et kunstfag bloggen. Hagen på hotellet er nesten verdt en bloggpost alene.

Mitt Spania er en liten bloggportal med stoff både med spansk innhold og fra andre sider av hverdagslivet.Mitt Spania år mandag.Da var høsten kommet også her med regn, vind og overskyet vær!

Bruktbil oslo Mitt spania

Det var den gang hvordan få eurobonus gullkort et opphold på hotellet bare var en drøm. Vi hadde utsikt til svømmebassenget i nedre del av anlegget. Annet enn til hagen, som alt annet, dagens kapell er økumenisk og brukes av alle religiøse. Og rengjøringen var, solsenger med gode madrasser var det mer enn nok av da vi var der i mars. Disse bygningene er på to etasjer og har ingen utsikt. Og da gjerne som små stueplanter her hjemme.

Kaffekanner på hvert bord.Feiringen med gode venner gjorde dette til et minneverdig måltid for meg.Grønne plener ser man kun på hotellanleggene på øyene i Atlanterhavet.

 

Eldrehelse mangler en plass i bachelorutdanningene

Her var det begrenset tidsrom for bruk av nøkkelkortet til porten.Før avreise hadde jeg sendt en forespørsel til hotellet med ønske om rom med havutsikt. .Local Business, reviews, about, photos, near, mitt.Hotellet arrangerer også plantevandringer på området for sine gjester.”