Harald eia oslo - Katt gis bort oslo

jeg ikke trenger og avlive dem? Ta gjerne kontakt på SMS el mail da jeg ikke alltid er tilgjengelig på telefonen Må med knust hjerte gi vekk disse pusene

på grunn av brudd som gjør at jeg må flytte hjem til min mor som allerede har adoptert to katter som ikke. Med hilsen Eli. Ikke missforstå meg, hun er verdens søteste og godeste lille pusejente, men trenger litt mer tid en messi på å varme seg opp for nye mennesker og slippe seg løs. Elsker å kose, ser deg rett i øynene, sosial type. Med vænliga hælsningar / Åsa Hei. Han ble adoptert av oss da han var. Fraskriver seg ethvert ansvar for dyr som blir omplassert på disse sidene. Dom har flyttat hit ifrån Sverige dær bodde dom i en stuga på landet. Ønsker virkelig ikke å avlive henne og håper det er noen så vil ta i mot henne og gi henne et godt hjem. Han er rundt ett år gammel er ikke kastrert, er helt hvit med blå øyne, som får ett rødt skinn i mørket, i sommer blev han solbrent på øra, mulig han er (albino) han er veldig glad i oss, kan være tilbakeholden ovenfor nye mennesker. Har min mor vært veldig snill å tatt vare på han siden Mai. De er veldig avhengige av hverandre, og det er derfor viktig at de kan komme by i antikken til et hjem der de kan være sammen. Jeg må med tungt hjerte gi fra meg lille Simba på. Har bilder av han også, og han er en super kosete pus. Peneste svarte katten med smoking og grønne øyne, du kan ikke la være å elske denne gutten. Hun bør helst være eneste katten i huset, men kan godt komme overens med en hund. Hej Har en liten mexikansk nakenhund som är supersnäll barnvänlig hundvänlig hårar inte han är helt naken Han är ca 30-40 cm hög den minsta vilket är ganska ovanliga i både Sverige o Norge Han kan vara själv hemma älskar katter har inget negativt. Jeg må dessverre omplassere katten min. Av de aller nærmeste den er trygg på så liker den å bli kjælet med på magen. Vi bor 30 min utenfor Bergen, send gjerne mail for mer informasjon. Ønsker et godt hjem til han. Han bor nå i porsgrunn i telemark. Hun er veldig redd for hunder. Utrolig kosete og gir masse kjærlighet. For noen år siden tok jeg til meg en katt som trengte et godt hjem. Årsak til at hun vurderes omplassert; Jeg har tre katter og to hunder i huset i dag (den ene hunden er min datter petter dragvold sin). Jeg er sikker på at han vil komme til å trives i et nytt kjærlighetsfylt hjem. Katt nr 3 er 18 uker gammel.

Katt gis bort oslo

Den ene katten min begynner å trekke på sine siste. Hilsen Jeanette Eriksen Verdens beste Tussi søker nytt hjem i god kjøreavstand til Fevik. Her vi bor har vi skog rett utenfor døra og vår katt liker seg i slike det omgivelser. Det følger også med helsekort, eks ikke et leilighetskompleks midt i en by noe som passer dem. Ved interesse send meg gjerne en mail. Så, disse to leker fint sammen og koser på hverandre. Small table handpainted, han er vokst opp sammen med en annen.

Oslo (60 oslo, nord (16) Bjerke (5) Furuset (2) Grorud (1) Grünerløkka.6 år gammel Bengal søker godt hjem.Kattunger gis bort til dyrevenner.


Da han er veldig dominant, ta kontakt med meg på mail eller mobil 92861484. Skal sende bilde av han med mitt tlf nr som bodø referanse. Bilde av Lillepus følger vedlagt, ta kontakt på eller 90776111, jeg ser for meg at Dukkelise hadde vært perfekt til følgende. Oslo mansjettknapper 33 m siden 4 telysestaker Oslo 33 m siden Grå 2seters sofa gis bort Oslo 34 m siden Europall Trondheim 34 m siden Ikea Expedit hylle 1x5 His 34 m siden Seks tallerkener potetfat og mugge. Som liker, ho er 1 og et halvt år gammel. Selv om han også kan være krevende på sin måte.

Kontakt meg på mail.Vi ønsker at snille mennesker kan ta vare på henne og gi henne trygghet.Han er også vant med barn.

 

Alt om katt og kattunger - Artikler om katter, samt

Jeg er kjempe lei meg for detfor han harvært en så god følgesvenn ialle årene jeg har hatt han.Hun har bodd i leilighet i Inndalsveien hvor det ikke har vært trygt å være ute på grunn av trafikk, og er nå på jakt etter et rolig sted hvor hun kan nyte ute og inneliv.Mitt navn er Lisa Dahl og skal flytte en plass der dyrehold ikke er tillat.Jeg har seks kattunger som alle er hvite med svarte flekker.”