Yr skien - Eu kontroll veteranbil

etterkontroll. Februar neste vil kontrollen bestemmes av datoen for førstegangsregistrering og siste godkjente kontroll, uavhengig av tallene i registreringsnummeret ditt. Innenrikst17:19:13Z, fra neste år er det slutt på regelen

om sykepleierutdanning haugesund at siste siffer i registreringsnummeret bestemmer når bilen skal inn til EU-kontroll. Tidligere rorbua oslo meny måtte disse inn annethvert år, som for nyere biler. Bremseskiver-/bånd-/ klosser-/tromler tilsmusset av olje, mangler eller er feilmontert. Med de nye reglene kan man heller ikke drøye med å sjekke bilen til det har gått to år og to måneder, slik mange gjør i dag. Det betyr at prisen på kontrollen har gått noe opp. For å få kjøretøyet registrert som bevaringsverdig må kjøretøyet være i orginal utførelse og ikke endret kontruktivt eller utseende messig, forteller Halvorsen. Nesten halvparten glemmer EU-kontrollen, halvparten drøyer, omtrent halvparten av alle bileiere venter med å ta EU-kontrollen til de får varselbrev fra Statens vegvesen, sier avdelingsdirektør Henning Harsem i Statens vegvesen til. Feil på ESP, ESC, VSC, VDC, RSS (elektronisk stabilitetssystem). Vilkårene ble vurdert å være i tråd med kravene i EUs kontrolldirektiv (dir 2014/45/EU) som Norge etter EØS-avtalen er forpliktet til å følge. Kjøretøy som er 30 år eller eldre men ikke har merknad om bevaringsverdig og bruksbegrensning, må forholde seg til samme kontrollfrister som i dag. Det gjøres for tiden både små og store endringer i reglementet for EU-kontrollen. Du får fortsatt medlemsrabatt på EU-kontroll. Disse er dermed fritatt for kontroll uavhengig av endringene. Avslutningsvis kan det nevnes at kjøretøy registrert før januar 1960 ikke kommer inn under EU-kontrollordningen, noe som også er beskrevet i tidligere direktiv og i forskrift om periodisk kontroll av kjøretøy. I en offentlig høring sommeren 2015 foreslo Vegdirektoratet 5-års intervaller for disse. Feil på automatisk høyderegulering og lyktevasker på biler der dette er obligatorisk (xenon nærlys). Etter 50 år er kjøretøyet fritatt for kontroll. Har du traktor som bare brukes på offentlig vei i egentransport i primærnæring, kan du få unntak fra kravet om kontroll. Du vil da få begrensninger på bruken av kjøretøyet, hvilket innebærer at kjøretøyet ikke skal være en bruksbil, men fortrinnsvis kun benyttes til spesielle anledninger som eksempelvis motorhistoriske samlinger og løp.

Sjekk selv, vanlige bilverksteder blir det neppe da de ikke har bremsetestere som er store nok 45 eller, valget er basert på en skjønnsmessig vurdering der hensynet til trafikksikkerheten. Men det er ikke slik at alle biler plutselig får ny frist i februar. Vegdirektoratet har i oppsummeringen av høringen kommet til at EUs kontrolldirektiv ikke uten videre åpner for en mer lempelig kontrollordning eventuelt også fritak for alle kjøretøy single damer i trondheim som er 30 år eller eldre. Disse traktorene skal inn første gang etter fire år og asiatiske jenter deretter annethvert.

Følgende kjøretøy skal til, eU - kontroll første gang tidligst 12 måneder etter at den ble.Min veteranbil brukes ikke om vinteren men skal til kontroll i januar.De skal ha, eU - kontroll når de er 35, 40, 45 og 50 år og deretter er de fritatt for kontroll.

Eu kontroll veteranbil: Semifinale håndball em

Det blir interessant å se hvem som skal utføre kontrollen på traktorene. Eller periodisk kjøretøykontroll PKK som det egentlig heter. Valg av kontrollintervall på hvert, en annen endring som trer i kraft. Her kan du gå inn på din side eller bruke denne lenken. Riktig nok noe seinere, drøyer man så lenge som mulig. Det er et kontrollgebyr for denne kontrollen. Det kom også innspill spangereid om fritak for EUkontroll for alle kjøretøy som er 30 år eller eldre.

Den fristen du har gjelder til det gjennomføres en ny kontroll.De skal ha EU-kontroll når de er 35, 40, 45 og 50 år og deretter er de fritatt for kontroll. .LES også: Strengere EU-kontroll, endring fra oktober, fra og med oktober 2016 skal biler som er mellom 30 og 50 år gamle og registrert som bevaringsverdige kun fremvises til EU-godkjenning hvert femte år, skriver (bak betalingsmur).

 

Nye krav til, eU -kontrollen - DinSide

Les også (VG ekspertenes råd: Dette er de beste bilkjøpene.Mange av anmerkningene som tidligere var gradert med «1» blir endret til «2».T5 beskriver traktorer som kan ha en fart over 40 kilometer i timen og brukes på offentlig vei.Feil på motorfester Åpenbar modifisering av motoreffekt, belysning av speedometer virker ikke, alle store lekkasjer som trolig vil skade miljøet eller være en sikkerhetsrisiko for andre trafikanter (hittil har bare store oljelekkasjer vært grunnlag for anmerkning).”