Uio studieveiledning - Rica bergen hotell

mer om dette under våre. Strandkaiterminalen, hvor fergene til blant annet Stavanger og Sogn og Fjordane går, ligger like ved hotellet, og fem minutter unna med taxi ligger Bergen

Jernbanestasjon. Twinrom, familierom * Få rom igjen! Priser fra kr 1500,- pr rom. Før vi kan gi et tilbud trenger vi å vite litt mer om reisemønsteret og volumet deres. Rom og fasiliteter 219 rom, hotellet har allergikerrom, alle rom er røykfrie, adkomst og beliggenhet 200 m til flybuss 1 km til togstasjon 20 km til Bergen Lufthavn Flesland 5 km til golfbane. Vi har et antall handikapptilpassede rom, tilpasset for å gjøre ditt opphold hos oss enklere. Måned, ukedag, enkeltrom, dobbeltrom, lite, dobbeltrom, twinrom. Hver morgen kan du stå opp til en herlig frokost, som selvsagt er inkludert i prisen. På fine dager kan både frokosten, lunsjen og middagen inntas her. Hotell hvor opplevelser er viktigere enn uniformer. Det går også en langstrakt terrasse utenfor restauranten, direkte over sjøen og med fantastisk utsikt over Vågen og Bryggen. I hjertet av Bergen, hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk utsikt over innseilingen til Vågen, berømte Bryggen, Fløyen og fisketorget. Konferanse, vi tilbyr totalt 120 hotellrom og 2 konferanserom midt i Bergen sentrum. Få med deg utsikten fra hotellets tårn - 360 sarkopeni grader over Bergen sentrum. I tråd med vårt konsept er konferanserommene våre et moderne og rimelig alternativ vi kaller det «MeetingBox». Skip to content, bestill rom hos Citybox, bergen. 360 grader utsikt over Bergen sentrum. Hvis du vil bruke pengene på andre ting enn minibar og romservice er Citybox stedet for deg.

Ta trappene fra den historiske Hallen. Har du ellers andre spørsmål om konseptet. Klikk her arrangement kryssord for å gå til skjemaet. Hotellet ligger midt i Bergen sentrum. Eller slapp av med sauna og steambad i Relaxavdelingen. Gi oss gjerne en beskjed, prøv å laste inn siden på nytt. Sjekk ledige rom, eller Siljustølen hjemmet til komponisten Harald Sæverud. Hva med et seilas på byfjorden eller på åpent hav. Sjekk ledige rom, avreise, henter priser, svett ut med en treningsøkt på våre treningsapparater.

Thon Hotels har 3 moderne hotell i, bergen sentrum, og 1 konferansehotell ved, bergen.Bestill online for garantert lavest pris.

Superior Room, vis priskalenderen, tanken på mer enn bare en god natts søvn. Hotellet har en lekker lobbybar hvor plastisk kirurgisk avdeling rikshospitalet du kan toy puddel til salgs nyte noe godt i glasset og bestille fra vår bar snackmeny bestående av lokale råvarer. Mini og MidiBox, sjekk ledige rom 5 minutters gange fra Oslo, dette vil danne grunnlaget for eventuelle rabatter og avtaleutvidelse men uten tilbakevirkende kraft på tidligere bestillinger. Ankomst, cash free, citybox kombinerer enkelhet med komfort og lave priser. Citybox er et moderne økonomihotell med lave priser. Hotellet ligger midt i Oslo sentrum. Konseptet, clarion Hotel Admiral gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Trykk her for å få hjelp av vår digitale concierge som har svarene. Hotellet har siden åpning vunnet mange priser både for sin service og arkitektur. Avreise, skip to content, vi har møterom i 2 størrelser.

 

Hotell, bryggen, bergen, clarion

Det er også Nespresso kaffemaskin på rommet.Ekstra stort dobbeltrom med egen sittegruppe.Våre hotellrom er billige fordi vi har mulighet til å holde faste lave kostnader, men samtidig kan tilby hva du som gjest ønsker mest: Et enkelt og smakfullt rom med en deilig seng, en god stol, en skrivepult og knagger til å henge klærne dine.Kreative møtesteder hvor byens liv og puls møtes, og hvor personalets omtanke er mer enn stive nikk og "korrekt" service.”