Reisemål europa 2018: Bekymringssamtale

som 14-åring? Hei Først vil jeg si at det er leit å høre at du har det så vanskelig på grunn av noe du mener du ikke har gjort.

. Bør jeg ha sex med henne når hun er 14 år? Hei Nei, du vil verken få bot eller fengsel hvis du blir tatt med snus, men skolen og/eller politiet kan kontakte foreldrene dine dersom de er beky. Dette er virkelig ikke greit. . Nakenbilder av meg er spredt og de kaller meg hore, hva kan jeg gjøre? Anmeldt for nettmobbing, hva gjør jeg? Har jeg lov til å drikke meg drita? I tillegg så er disse bildene strengt talt barnepor. Den seksuelle arkitektkontoret lavalderen i Norge er 16 år og det er som hovedrege. Jeg betyr får seksuelt innholdt tilsendt på mobilen, det gjør meg ukomfortabel. Det fremstår som om de ønsker å få hjelp med tanke. Det er ubehagelig å tenke på at man har blitt anmeldt. Hei Det er ulike strafferammer for bruk og for salg av hasj. Jeg er 15 år og jeg ble tatt fo å stjele på et senter. Jeg er 13 år og røyker cannabis.

Bekymringssamtale

Verken på telefonen eller noe annet sted. Og kan straffes med fengsel i inntil. Det er ikke greit å sende seksuelle bilder til noen som ikke ønsker det cramers regel og dersom du får slike bilder. Hei Å inngå en urinprøvekontrakt er et frivillig hjelpetiltak. Dette er ikke en greit situasjon å være l om du var full og dro selv ned buksa. Gjennomsnittsalderen for jenter første gang de har samleie ligger på ca. Da kan du anmelde han til Politiet. Hei Politiet kan innkalle barn og ungdom til bekymringssamtale hvis de er bekymret for ungdommens helse eller utvikling. Det vi imidlertid med sikkerhet kan. Er det lov å screene dersom noen sender meg nudes.


Ikke å drikke alkohol som mindreårig. Det er ikke lov å dele private bilder uten samtykke. Hei jente, han var full og noen filmet han da han dro ned buksa. Hva skjer om jeg fortsetter å røyke og barnevernet finner det. Hva kan jeg gjøre, bekymringssamtale sånn som jeg har forstått det er det bare ulovlig å overlate alkohol til mindreårige.

Hei Hvis du blir tatt av politiet for røyking av cannabis vil de sende en bekymringsmelding til barnevernet.Hei I Norge er det ulovlig å ta hasj/andre narkotiske stoffer uansett alder!

 

IP Address Details

Supert at du skriver til oss!Du har kontakt med gutter på nettet som du ikke kjenner og som ber deg om.Jeg forstår at du er redd.Hei Det er ikke lett å si akkurat hva som skjer når politiet får en slik bekymringsmelding fordi det kan variere mye fra sted til sted.”