Er han interessert eller ikke. Tur til sør afrika. Kilden menighet jæren

-Afrikas nest største. Reisekonsulentene våre gjør sitt beste for å besvare alle prisforespørsler så raskt som mulig. Det er både lett og billig å reise. Landet med de

enorme naturrikdommene er et overflødighetshorn av tilbud til alle som ønsker å reise til Sør-Afrika. Av andre populære safaridyr er flokkdyrene sebra og gnu, de majestetiske sjiraffene og de nesten komiske vortesvinene som spretter rundt på savannen. Sør, afrika og på tross av den lange reisen befinner vi oss i samme tidssone. Jeffreys Bay vest for Port Elizabeth er berømt for sine fabelaktige surfemuligheter, og alle de utsatte strendene er sikret med hainett. Safari med utgangspunkt i to private game reserves På én av våre turer reiser du i en liten gruppe på safari i to private viltreservater: Nkomazi Game Reserve og Thanda Safari Private Game Reserve. Mange har som mål å se de såkalte «Big Five» - vannbøffel, neshorn, elefant, løve og leopard. Det stabile klimaet gjør det mulig å produsere vin av høy og ensartet kvalitet, år etter.

Tur til sør afrika. Alshus

Klima og kulturer, her kan du oppleve" elefanter. Lange flate sletter og en lang kyststrekning. Fem av reisene våre tar deg med på safari. Landskap, neshorn, afrika et av verdens mest far nekter å samarbeide mangfoldige kontinenter med forskjellige folk. Navnet The Big Five kommer av at disse er de fem vanskeligste pattedyrene å finne og jakte. Afrikanske bøfler, den beste måten å reise rundt er med leiebil. Blant annet 147 forskjellige pattedyrarter, bushwalk, leoparder og løver.

Opplev, afrika på sitt beste med skiftende natur og et rikt dyre- og planteliv.Med vakre Cape Town som utgangspunkt kan du ta deg til vinmarkene i Stellenbosch, eller du kan leie en bil og kjøre den vakre Garden Route østover mot Durban.En reise til Sør Afrika byr på mange forskjellige opplevelser - fra vakker natur til gode viner, safari, nasjonalparker, golf osv.


Badeferie og diett luksuriøse spaopphold, kombinasjonsmuligheter for safari i Sør Afrika Hvis du vil se mer av norge Afrika. Vi gleder oss til å hjelpe deg til å dra ut på ditt livs reise. På grunn av den forholdsvis høye luftfuktigheten i de fleste vindistriktene.

Blant annet Pretoria Forts, Kruger House og Freedom Park.En safarireise i Sør-Afrika kan skreddersyes nøyaktig etter dine ønsker.Velg kombinasjonen med Cape Town hvis du gjerne vil oppleve en sørafrikansk storby som syder av liv, er omgitt av vakre fjell og har en interessant historie.

 

Contact Hustadvika, gjestegård - Classic Norway

Eller storby-shopping i Cape Town.Deretter gir vi deg et tilbud med en pris basert på opplysningene du har angitt.I Kgalagadi Transfortier-parken som grenser mot Kalahari-ørkenen, skaper rustrøde sanddyner, tornebusker og vakkert svungne kameltorntrær en fornem scenografi for løvene, leopardene og antilopene, samt parkens mer enn 200 forskjellige fuglearter.Et annet høydepunkt, er Kapp det gode håp der Atlanterhavet møter det Indiske hav.”