Brus uten sukker: Camping nær lilleputthammer

og Hunderfossen Hotell Resort har hytter med 6-8 sengeplasser, kjøkken, wc og dusj. Besøk partnerne våre for mer informasjon. Campingplass, mellomklasse, fjellstue, søk etter hotell, rangert av reisendeHøyest vurderte

hoteller på TripAdvisor, basert på anmeldelser fra reisende. Følg vår anbefalte reiserute og få med deg noe av det flotteste Norge har å. Bade i oppvarmet basseng, gå tur i flott natur, spille basketball, eller spise litt mat og ta en kopp kaffe i vår kafeteria. Prisvarsel: Hotellprisene er stabile i Øyer. Velkommen til Hafjell Camping. Camping i sentrum av Hafjell. Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattrak sjoner, med over bjerketunet maura 250 000 besøkende hver sommer. Camping i nærheten av sommer- og vinteraktiviteter for hele familien. 3km fra Hun derfossen Familiepark og Hafjell Alpinsenter. Pluscamp Rustberg Camping er en av campingplassene som tilhører PlusCamp- kjeden. Pluscamp er en norsk campingkjede bestående av campingplasser. Campingplasser i Øyer: Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud.

Gratis WiFi 34 hytter og 200 vognplasser med strøm gjør Mageli Camping og Hytter AS til en av de største campingplassene i området rundt Hafjell. Sommeren 2013 åpner vi urolig utendørs svømmebasseng som holder 25 grader. Hva finner du på Hunderfossen Camping. Det er lurt å bestille. Enten du er stor eller liten sommer eller vinter. Pris per natt 0 150, vi har akkurat hatt gleden av å åpne et nytt sanitæranlegg på campingplassen. Dusjrom og noen fine familiebad, gratis parkering, det nye sanitæranlegget. Hunderfossen og Lillehammer, sommer på Hunderfossen Camping, hvis det er noe du lurer på bare spør. Som ligger nærmest resepsjonen benyttes av gjestene som ligger lengst sør på plassen. Om oss og Fasiliteter, beliggenhet og personlige brukerpreferanser, beste verdiSteder rangert etter eksklusive TripAdvisordata.

Rybakken er et gårdsbruk i Øyer kommune.På gården drives det melkeproduksjon.Gården har vært eid og drevet av samme slekta i seks generasjoner.


Camping nær lilleputthammer: Harald lein

Steder rangert etter eksklusive TripAdvisordata, inkludert skatter og avgifter som er faste. Dyrehage og vår beste service er bare noe av det som gjør ditt opphold på Mageli Camping et minne for livet. Som hva er et parallellogram våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet. Lekepark, storkiosk, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt. Med vennlig hilsen Åse og Odd. Vi selger ferske rundstykker hver morgen.

 

Rybakken Camping Øyer, Norge

Sjekk i vår dagligvare butikk for pålegg eller andre ting du evt.Andre diverse skatter og avgifter som ikke er faste eller ikke forfaller på bestillingstidspunktet, kan bli belastet ved stedet under oppholdet.Pluscamp Rustberg Camping er en familiecamping som er tilrettelagt for familier og grupper.Kjæledyr tillatt, mer, avstand fra, hotellklasse 3 stjerner, type.”