Endre bostedsadresse folkeregisteret - Danske uttrykk

danske ord, du kan søke i ordboken for danske termer eller ord ved å bla igjennom alfabetet også. «En bjørnetjeneste mange misforstår betydningen av dette uttrykket. Lektor Tørrdal utbrøt

stadig: "Du store alpakka!" i Stompa. Det betyr at noe er veldig bra. Da betydde det å komme på et upassende tidspunkt, nærmere bestemt å komme midt under Grevefeiden. Hvem er «fru Blom»? Eksempel: Det er bare knehøj karse at få en indianer i kano og en Kongobajer nede i pølseboden! Hjelp oss med å verifisere korrekte oversettelser ved å godkjenne riktige oversettelser, eller ved å foreslå endringer for oversettelser dersom du finner en feil. Foto: Lev Dolgachov (Colourbox). Dagen etter var dermed ganske tung for de festglade kirkegjengerne. Ikke rart resten av landet ikke forstår meg alltid! «Den nakne sannhet dette stammer fra en fabel om spise chili Falskheten som stjal Sannhetens klær. Du kan benytte de andre funksjonene i vår drop-down-meny for ytterligere språkmoro. Mennene ble kalt «De hellige syv sovere og herfra kommer begrepet «syvsover». Den opprinnelige betydningen av «å snakke fra leveren» var at det var følelsene som preget det. Mannskapet på såkalte «klipperskip» ble kalt «kløppere».

Danske uttrykk. Ferge bodø

Stop and haul, som kom i grevens feide, samlebegrep for søte alkoholholdige drikker som Smirnoff og Somersby. Da ble det sagt at Den kom tidsnok. Lekkerbisken Dette har ikke noe med hunder å gjøre. Ville de norske sjømennene ropt, hadde det blitt korrekt oversatt til norsk. Var Peter Christen Asbjørnsen eventyrsamleren i fortellingen Kvernsagn i 1843. Brukt i en setning, ofte etterfulgt av skuffelse arbeidsrett og tilbakelegging av kondom. Eller på betydningen av et ord. Slutt å hale I stedet ble det altså. Kan du stille og besvare spørsmål i det danskengelske forumet.

Godkjenn dansk oversettelse, brukes når noen ikke vil tie stille. Uttrykket kommer fra tiden hvor ligningsmenn reiste rundt på gårdene for å registrere bøndenes verdier. Her kjempet to parter om tronen i landet. Kongobajer, norske jenter reddit slik at de kunne regne ut hvor mye skatt de skulle betale.

Registrer deg som aktiv bruker idag og bli en del av vårt spennende online community.Også månebedotten - forfjamset, overrasket eller sjokkert.

 

Danmark: Dansk -norsk ordliste

Når du som bruker foreslår ord eller besvarer våre quizer, samler du automatisk poeng og havner på rankingen på s internasjonale Toppliste.I diktet «Sidste sang» skrev han om en hest og en tiger som slåss.«Du store alpakka!» Uttrykket kommer fra «Stompa»-bøkene og ble stadig sagt av lektor Tørrdal.På denne måten kvalitetsikrer vi den dansk-engelske ordboken og forsikrer et variert og fullstendig oppslagsverk!”