Kollektive goder: Oslo båtturer

perfekt dag for mange. Våre tips TIL skreddersydde båtturer PÅ oslofjorden!., oslofjorden byr på perle etter perle, og utkonkurrerer de fleste landfaste festlokaler! Ulike typer båter, båtene du

kan chartre varierer i størrelse og en båttur kan tilpasses de fleste grupper. Det er ingen grenser for hva som kan arrangeres i forbindelse med en båttur i Oslo. En båttur Oslo eller et fjordcruice på Oslofjorden byr på vakkert sjølandskap, med utsikt til Oslo og og et mylder av hyggelige øyer. Båttur i Oslo, hva er vel deiligere? Ombord i båten kan vi friste med spennende mat og drikke, og du kan skreddersy aktiviteter og underholdning etter eget ønske. Våre båter, trollcruise har fire seilbåter og en fjordabåt. Her kan du velge en båttur i Oslo etter dine behov. For et skikkelige festlag anbefaler vi fjordbåten Festival. Vi har tilgang på en nydelig skjærgård, og et fjordcruise en varm og vakker sommerdag eller kveld kan vel knapt slås av noe annet. Oslos beliggenhet i enden av Oslofjorden byr på uendelig muligheter for en dag på fjorden. Oslos charterbåter ligger sentralt ved Rådhusbryggene, på Aker Brygge eller langs Akershusstranda og gir derfor gode muligheter for en kompinasjon med barbesøk og lignende i land etter båtturen. Innseling til Oslo regnes av mange som verdens vakreste innseling til en hovedstad. Johanne Marie har blitt kronet til Danmarks smukkeste galeas. Her kan du nyte en båttur i Oslo med god mat og drikke og i godt lag. Over 40 prosent av befolkningen bor under 45 minutters uiø kjøring fra Oslofjorden. Våre seilskuter er et skue i seg selv på fjorden. Også Vollan er en av fjordens flotteste seilskuter og vil gi deg en båttur i Oslo til glede for store og små. Fjorden inneholder også hundrevis av små øyer, hvor dere kan ta en badepause i det fine sommerværet. En båttur Oslo med Trollcruise er derfor et lett tilgjengelig alternativ for hele Østlandet. Teambuilging eller konferansetur, Kick-off og chartertur. Men vær tidlig ute. Båttur Oslo - Her finner du båter som tilbyr båttur på Oslofjorden. Oslo har c harterbåter i alle størrelser, og fjordturer med alt fra selibåter til RIB. Båtturer og vannsportsaktiviteter i Oslo: Se anmeldelser og bilder av båtturer o g vannsportsaktiviteter i Oslo, Norge på TripAdvisor. Gå om bord i en seilskute for en 3-timers båttur i Oslofjorden. Opplev den f antastiske fjorden i Oslo om bord en tradisjonell seilskute og seil langs et nettverk. Båtturer Oslofjorden: En oversikt over de mest populære båtturene på Oslofjord en!

Oslo båtturer

smertelindring Hvorfor ikke ta en båttur Oslo. Underholdning på båttur, til reker på dekk når atea bergen det kommer til båttur Oslo. Skreddersydd etter dine ønsker, de vakre naturomgivelsene legger til rette for en avslappende formiddag og er et perfekt sted å nyte late sommerdager. Hva med en fredelig tur på en seilskute. Oslo har charterbåter i alle størrelser. Aktiviteter, båttur Oslo Her finner du båter som tilbyr båttur på Oslofjorden. Underholdning og ikke minst et serviceinnstilt mannskap.

Oversikt over båtturer og båtsightseeing i Oslofjorden, for grupper og individue lle.Fjordcruise for grupper med mulighet for servering og underholdning.


Kjendis farmen sendetid Oslo båtturer

Noen har tilbud om aktiviteter på land. Slik at dere kan danse på dekk. Og alt lett tilgjengelig ved fra sentrum av hovedstaden. Vi har 30 års erfaring med fjordcruise og eventarrangement i Oslo.

Vi tilbyr også samseiling med alle båtene våre, noe som gjør oss i stand til å arrangere båttur i Oslo for opptil 750 gjester samtidig.Oslofjorden har i tillegg Norges høyeste helårs temperatur på 7,5 grader.

 

Aktiv i Oslo

En tur på fjorden er en sikker vinner hos firmaer som sommerfest, men en tur på sjøen kan også være svært spennende og stemnigsfullt om høsten og vinteren.Vi skreddersyr turen for dere, eller kommer med forslag på komplette opplegg utifra vår erfaring og kunnskap.Lady Mack er Oslofjordens største seilskute og selve flaggskipet til Trollcruise.”