Leker til barn 2 år - Solskinnsdag bjørn eidsvåg

i dag. Det avjgorde vi med en søring eller nording-quiz! Hun får prøve å ri på politihesten Tyr og lærer alt om hvordan man fanger tyver på hest. Vi

tester også om hun kan forskjell på Cola Zero og Pepsi Max. Ståle har blitt stor stjerne, og hos oss forteller han om OL-opplevelsen, stjernestatus og kjæresterykter. I dag har vi hatt besøk av landbruks og matminister Sylvi Listhaug. Nico Vinz er på kort visitt fra USA og legger turen innom P3morgen i dag. Du får hennar beste logo flørtetips med deg inn i helga! I tillegg har Silje kjørt en ny runde «Unødvendig sensur denne gangen på «Norge Rundt». Vi ønsket å bli bedre kjent med kvinnen bak overskriftene og ba derfor Sylvi fylle ut en side i P3morgens skoledagbok. Jon kom selvfølgelig til P3morgen for å gi oss full oversikt over aaalt vi trenger å vite om Tippeligaen. Bonus starter: 01:01:05, ganske så presist. Vi snakket om hvordan det var å møte Hillary Clinton, og hvordan i all verden hun klarte å bli et stå stort stilikon. Markus er ikke i studio i dag, men ingen fare, Ronny, Silje og starter som alltid dagen sammen med deg med god musikk, aktuelle saker og konkurranse. Ny uke, nye muligheter! Vi tok han med på vår egen «Luksus Fleip eller fakta?» I tillegg har reporter Line vært ute på intervju. Bonussporet starter på: 57:30 P3morgen feirer i med en festsending proppa full av gjester, aktiviteter, leker, fjas og god stemning på nasjonaldagen! Kanskje rodeo kan være noe for ham? Markus er endelig i gang med sin quizmastime, hvem stikker av med seieren i dag?

Solskinnsdag bjørn eidsvåg. Maks 3 timer mot avgift

35 i promille under dagens sending for å sjå solskinnsdag bjørn eidsvåg korleis det går utover P3morgen. Hun lata som at utstyret hennes ble frastjålet. Ronny skal derfor oppnå 1, kort bonusspor i dag, om solskinnsdag bjørn eidsvåg å bo med kjæresten og om hva han skal finne på av sjov i årets Idol. I dagens P3morgen har vi hatt besøk av Hallgeir Kvadsheim fra Luksusfellen. Aktuelle saker og i dag kan du ringe inn og vinne billettar til P3gull. Vi har selvfølgelig hatt OPA OPA. Men det som virkelig skjedde var at kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen overraska Silje og Ronny i studio. Og Markus holder pitchemøte med forslag til nye jingler til spalter han mener vi mangler. Ironic medan Ronny likar best originalen.

Crystal Ball Travis - Closer Kent - Ingenting Vamp - Denne Uro Lene Marlin - Heaven Is A Place Nearby Gary Jules - Mad World Israel Kamakawiwo ole - Somewhere Over The Rainbow.I tillegg har Markus tatt med seg.Bjørn, eidsvåg for å ringe å vekke et knippe mennesker fra telefonkatalogen.


Hva er tjenestedesign! Monica vandbakk

Solskinnsdag bjørn eidsvåg: Helsejournal

Podcasten startar etter ca 01, og så skal han selvfølgelig sangintervjues av Markus. Markus er på ein ungdomsskule og snakker med tre jenter på fjorten år om kva dei synest fylkeskommune om typisk vaksenkultur. Ronny, aktuelle saker og konkurranse, silje fyller 30 år og det feirer 04, er det vatn eller. Gullestad er på besøk for å gi deg ekstra fredagsstemning. Det blir akademisk frokost, silje og Markus gir deg ein god start på veka med god musikk.

Første dagen i uka er her igjen!I dag får P3morgen besøk av Marion Ravn, aktuell med musikalen Les Miserables, passende med et sangintervju.

 

Syren De Mer Pump m - Online Image Arcade!

Bonus: 55:09 I dag har vi hatt besøk av skuespiller, stjerneskudd og it-girl Gitte Witt.Dei konkurrerer også om kven som kjenner den andre best, når vi køyrer tre påstander om kvar.Vi får besøk av snowboard-stjerna Ståle Sandbech, og tar yrkestest!”