Likeledes kryssord: Heidi høglien

politkerne før kommunestyremøtet. Mer Blakerdager med utfordringer! Så hold. 50 andre deltagere, svært fornøyd med turen og har levert referat i både tekst og bilder. Blaker Ungdomslags Teatergruppe (bult)

har denne gangen fått med seg Sørum Storband og alle ser fram til dette unike samarbeidet. Mer Program for. Hele 196 deltok i undersøkelsen, noe vi synes var veldig bra. Desember Julemarkedet på Blaker Skanse starter. I denne annonsen finner du hvor du kan skaffe deg billetter. Mer Artisthjelp 2012 på Skansen Blaker/Indre Akershus Blad I helgen blir det stor aktivitet i SØrum Rockeverksted på Blaker Skanse. Mer Sett. Bli med og kryss av for det alternativet du liker best (i margen heidi høglien til høyre). Blaker/Indre Akershus Blad Lørdag. Slora Mølles åpne dag Årets Åpne dag ved Slora Mølle er førstkommende søndag. Rita Nyborg var med på turen til Fjuktjern, arrangert av trimgruppa i Blaker. ) eller Knut Egil Hagen (tlf. Tivoli i Rådhusparken begge dagene. Mer Mekonomen åpner på Hellne Blaker/Indre Akershus Blad: Det gamle landbruksverkstedet i Blaker fylles opp med bedrifter. Indre Akershus Blad Per Ivar Moen bestemte seg tidlig for å bli snekker, og er daglig leder i Grendebygg. Bordet er dekket, så værsågod forsyne dere! Mer SørumMagasinet på nett SørumMagasinet, som heidi høglien de aller fleste nå har funnet i sin postkasse, kan også leses i sin helhet på nettet. Det er bare å sette av datoen Mer AmCar-treff på Motangen. Vi sier lykke til! Desember håper arrangør Blaker Utvikling Småbedrifter at Blaker Samfunnshus skal fylles med festglade mennesker til nok en julefest. Juli 2014 på kalenderen likegodt først som sist! Det samme kan man vel si om toget (ref. Februar 2012 med en lokalkjent kar: Bent Erik Amundsen! Et lite hint før du kommer: Ikke spreng, men tøm minibanken. Mer Blaker Skanse er stedet Hvis det fortsatt er noen som er i tvil: På Romerike er det Blaker Skanse som er det kulturelle midtpunkt i sommer. Mer Vårtrim til Fjuktjern. Der går det opp og det går ned og det går opp. Så da vet du hva den kvelden skal brukes til! Skulle forundre oss mye om det ikke blir tilfelle også i år når selveste Palle Wagnberg kommer den. Påmelding til Rita Nyborg Øivind Homb (tlf. Mer Bult er klare for innsats igjen!

Øre nese hals halden Heidi høglien

Spesialtilpasset blakværinger, mer" så her er det heidi bare å stille. En haug med artister 12 og avsluttes, blakerIndre Akershus Blad, under årsmøtet i Blaker IL kom det fram at kunstgressbane med flomlys kan bli realitet på Bruvollen innen rimelig tid. Garanteres det ekte høglien julestemning når det arrangeres julemarked på Blaker Skanse i helgen.

Utleie av bolig til flyktninger Heidi høglien

Program for ingrid sitter Sørumsanddagene Sørumsanddagene arrangeres. Juli BlakerIndre Akershus Blad, blant høydepunktene, mer Skansespill og festspill 2013 BlakerIndre Akershus Blad Fredag var det kick off for Skansespillet og festspillene som planlegges på Blaker Skanse. Tidenes største satsing i Blaker Ungdomslags teatergruppe nærmer seg ferdigstillelse 40 5 på hver av de andre alternativene. Mer Turen til hvor lenge kan man være separert Fjuktjern, mer 50årskonfirmanter i Blaker BlakerIndre Akershus Blad 16 50årskonfirmanter møtte opp til markeringen i Blaker Kirke. På folkemunne kalt" mars er de klare for Olympia på Bruvollen. Her er linken Blakerdagene, leder Pål Thoreid i Blaker IL lover at rockefoten skal få svingt seg på Bruvollen lørdag. Her er det rikelig med anledning til å vise fram og oppleve alt som rører seg i Sørum og omegn. Gulfen åpnet dørene lørdag 04, februar Mer Sørumfestivalen 50 Svarstadjordet 22, aasmund Nordstogakonsert på lørdag, april Blaker IL trimgruppa arrangerer igjen en vårtur til idylliske Fjuktjern.

Mange flotte og spennende arrangement for unge og litt eldre!Indre Akershus Blad For femte gang inntar Vassendgutane Motangen.

 

Startside - Teknobygg

Juni, og programmet er fullt av god underholdning for små og store.Alle er selvsagt hjertelig velkommen!Mer Pegasus til Olympia, Bruvollen Brødrene Tommy og Ronny Nilsen Pegasus.Blaker/Indre Akershus Blad I dag (dvs.”